PLANET, dag 5

Op de laatste dag van de PLANET School/Network Meeting waren er alleen ‘s ochtends nog praatjes, waarbij redelijk wat chemie aan bod kwam. Dat is goed, want dan ben ik eens niet degene die het minst begrijpt. Na afloop was er nog een gezamenlijke lunch (weer een uitgebreid buffet natuurlijk) en toen was het geheel toch echt afgelopen.

Het was zowel een leuke als een leerzame week, al moet ik toegeven dat ik niet bij alle praatjes even goed heb opgelet. Maar ja, met in totaal iets van veertig praatjes is dat natuurlijk ook onvermijdelijk. Ik heb in ieder geval wat nieuwe ideëen opgedaan voor mijn eigen onderzoek, waar ik na het weekend weer volop mee aan de slag zal gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please prove that you\'re human by putting in the correct number to complete the expression: