Barcelona!

Na het korte bezoekje van vorige week maandagavond, was het zaterdag tijd voor het echte bezoek aan het prachtige Barcelona. Ik heb heel veel gezien en het was eigenlijk allemaal mooi. Hoe mooi? Bijna zo mooi als deze 126 foto’s laten zien, want in werkelijkheid is het nog mooier. De foto’s zijn voorzien van (soms uitgebreide) omschrijvingen en qua verhaal houd ik het daar nu even bij, want het is de bedoeling dat ik vandaag ook nog wat aan m’n stage doe.

3 thoughts on “Barcelona!”

  1. Jeetje… 126 foto’s!!!! Ik heb d’r nog maar 40-45 gemaakt…. Maar dat is wellicht het verschil tussen het bezitten van een digitale camera en een ouderwetse :) Maar Barcelona ziet er mooi uit hoor!

  2. Met een digitale camera wordt je inderdaad veel royaler met het nemen van foto’s. Voordeel daarvan is natuurlijk dat je meer herinneringen hebt, nadeel is wel weer dat het er soms zo veel zijn dat je er niet even snel in terugkijkt. Het zou dus beter zijn om van al die foto’s weer de belangrijkste te selecteren, maar dat is moeilijk (want welke foto’s zijn nou wel en niet belangrijk?) en zou te veel tijd gaan kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please prove that you\'re human by putting in the correct number to complete the expression: