Winter in Spanje

Vannacht is er een paar centimeter sneeuw gevallen in Barcelona en de kans bestaat dat de sneeuwbuien in de loop van de dag naar Girona trekken. Zou wel grappig zijn om hier ook sneeuw te krijgen, al is het maar een beetje.

Overigens is het zelfs zonder die sneeuw ook in Girona goed winter: de temperatuur ligt nu (9.45u) rond het vriespunt en vannacht heeft het meer dan vijf graden gevroren. Ook voor de komende twee nachten worden temperaturen van rond de min vijf verwacht.

5 thoughts on “Winter in Spanje”

  1. Hier (in Sandwich) sneeuwt het ook! Engeland staat helemaal op z’n kop door een laagje sneeuw. Pff….Het scheen niet mogelijk te zijn om Canterbury in te rijden! Daarom is de schoonzoon van mijn landlady maar naar huis gegaan. Tjonge jonge… Heb inmiddels begrepen dat het hier sinds 4 jaar niet zo koud is geweest!

  2. Ach, hier is het ook pokke-koud. Volgens de radio ergens rond de -10 op sommige plekken. Volgens mij gewoon koud genoeg dat je neus het niet leuk vindt ;-). He, ’tis winter of het is het niet, toch?

    ps. Waar blijven die foto’s inderdaad?

  3. En wij hadden elekker ook sneeuw. Gisteren lekker door de sneeuw gelopen met mijn voetjes. En een sneeuwbal mee genomen naar innen..
    En zoals Ron zegt, POKKE KOUD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please prove that you\'re human by putting in the correct number to complete the expression: