Het is bijna zo ver…

Al vanaf dat ik begon met studeren wilde ik een deel in het buitenland gaan doen en nu is het dan bijna zo ver. Over ongeveer 14 uur vertrek ik vanaf Rotterdam Airport naar het Spaanse Girona, waar ik vijf weken zal verblijven om een deel van m’n afstudeerstage te doen. Uiteraard zal ik daar de komende tijd uitgebreid verslag van gaan doen op deze plek, dus de verdere details zal ik nu even laten gaan.

Vanavond waren Danièle, Ron, Michiel, Rolf, Tom en Maaike op bezoek bij wijze van afscheidsfeestje, wat natuurlijk erg gezellig was. Opvallend is wel dat ik precies deze mensen (met uitzondering van Maaike) ook zonder dat ik in Spanje zit soms meer dan vijf weken niet zie, maar dat maakte het niet minder leuk dat ze er vanavond waren :-)

Inmiddels staan er twee tassen ingepakt op m’n bed: een grote met voornamelijk kleren en een kleinere met voornamelijk laptop, die het overigens weer en nog steeds naar behoren doet. Laten we hopen dat dat in Spanje zo blijft. En aangezien het al ruim een half uur over gisteren is, wordt het tijd die tassen op de grond te zetten en zelf op m’n bed te gaan liggen.

Volgende keer bericht uit Spanje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please prove that you\'re human by putting in the correct number to complete the expression: